Arkielämää

40 €

Arkielämää-materiaalikokonaisuus tarjoaa harjoituksia nuorten arjen eri tilanteiden käsittelyyn. Se soveltuu perusopetuksen ja toisen asteen oppijoille, jotka tarvitsevat erityistä tukea opinnoissaan. Materiaali sopii myös sellaisille ryhmille, joiden kanssa harjoitellaan arjen eri taitoja. Selkokielinen materiaali sisältää toiminnalliseen työskentelyyn sopivat 85 harjoitusta (Arkielämän kortit) sekä sähköisen tehtäväaineiston (Ismon ja Inkan arkielämää).

Korttien osat ovat Kotona, Muiden kanssa, Paikasta toiseen, Asiointi, Median käyttö ja Arjen matemaattisia tarinoita. Harjoituksissa painottuvat arjen digitaitojen ja sosiaalisten taitojen haltuunotto. Korttien harjoituksia ohjaava henkilö voi hyödyntää pakkauksen mukana tulevaa ohjevihkoa, jossa on runsaasti vinkkejä harjoitusten aiheiden käsittelyyn.

Ismon ja Inkan arkielämää (päivitetty versio!)

Ismon ja Inkan arkielämää on maksuton viisiosainen tehtäväkokonaisuus. Tehtäviä tekevä nuori voi testata tietojaan ja taitojaan miettimällä, miten itse toimisi vastaavissa arjen tilanteissa. Sähköisten tehtävien kuhunkin osaan pääsee alla olevista linkeistä. Päivitetyssä versiossa on nyt entistä visuaalisempi tapa tarkistaa omat vastauksensa.

Ismon ja Inkan arkielämää, osa 1 – Kotona (avautuu uuteen ikkunaan)

Ismon ja Inkan arkielämää, osa 2 – Muiden kanssa (avautuu uuteen ikkunaan)

Ismon ja Inkan arkielämää, osa 3 – Paikasta toiseen (avautuu uuteen ikkunaan)

Ismon ja Inkan arkielämää, osa 4 – Asiointi (avautuu uuteen ikkunaan)

Ismon ja Inkan arkielämää, osa 5 – Median käyttö (avautuu uuteen ikkunaan)

Varastossa

Tekijä

Sakari Kilkki

Kuvittaja

Pia Rahkola

Kustantaja

Kehitysvammaliitto ry, Opike

Julkaisuvuosi

2020

Julkaisumuoto

Muut

Tuotenumero

1810

ISBN

978-951-580-717-5