Suomen eläimiä -e-kirja

21 €

Selkokielinen Suomen eläimiä -materiaali on suunniteltu erityistä tukea tarvitseville oppijoille, jotka opiskelevat perusopetuksessa yksilöllistetyn suunnitelman tai toiminta-alueittain etenevän opetuksen mukaan. Suomen eläimiä on suunniteltu runkomateriaaliksi eläinten opetukseen ympäristöopissa tai biologiassa.

PDF-muodossa oleva materiaali esittelee 90 tuttua eläintä Suomen luonnosta. Opettaja voi valita opeteltavat eläimet ryhmänsä kannalta tarkoituksenmukaisessa järjestyksessä ja laajuudessa. Materiaalista on mahdollista tulostaa yksittäinen eläin sisällysluettelon Haku-valikosta, jonka saa näkyviin vasemman reunan sivupaneelista. Sivuilta 6–7 opettaja löytää eläinten ryhmittelyt eläinryhmän tai elinympäristön mukaan, mikä helpottaa valitsemaan sisältöjä opiskeluun. Opettaja voi vaihtoehtoisesti ladata koko materiaalin omalle koneelleen.

Jokaisesta eläimestä on piirroskuvien ja valokuvien lisäksi valittavana eritasoisia tietotekstejä (tavutettuina/ilman tavutusta, suuraakkosin/pienaakkosin). Kun oppilasryhmässä käsitellään samaa eläintä, voi opettaja valita kullekin oppilaalle tämän osaamistasolle parhaiten soveltuvan tietotekstin.

Tallenna tuote laitteellesi. Latauslinkki on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä.

Tekijä

Leena Kokko

Kustantaja

Kehitysvammaliitto ry, Opike

Julkaisuvuosi

1992, 2022

Sivumäärä

1008

Julkaisumuoto

e-kirja pdf

Tuotenumero

1850

ISBN

978-951-580-791-5