Taikasana

58 €

Taikasana-materiaali on opettajan opas, jonka avulla tutustutaan taikuruuden maailmaan. Samalla opitaan kirjaimia ja äänteitä velhomaailman keinoja hyödyntämällä. Opetuksesta vastaavat velho Veikko Visselius Tulinen ja hänen assistenttinsa Aimo Käki. He esittelevät tärkeät taikasanat, lorut ja taikasauvan liikkeet, jotka auttavat tehokkaasti kirjaimien ja äänteiden oppimisessa ja muistamisessa.

Veikon ja Aimon velhoarkeen ja jokaiseen kirjaimeen tutustutaan selkokielisten tarinoiden ja humorististen kuvien avulla. Kaikista tarinoista on kaksi eripituista versiota, jotta opettaja voi valita oppijoilleen sopivamman. Pidemmistä tarinoista on koottu myös Huippuvelhot-kirja, jota voi hyödyntää oppijoiden lukukirjana. Selkokieliset ja humoristiset tarinat sekä niihin liittyvä hauska kuvitus houkuttelevat velhomaailman saloihin. Selkokielisestä, hauskasta ja monia aistikanavia aktivoivasta opetustavasta hyötyvät kaikki oppijat, mutta erityisesti ne, joilla on haasteita luku- ja kirjoitustaidon oppimisessa.

Opetuksen tukena toimivat tulostettavat oheismateriaalit, kuten tarinoihin liittyvät kuvat, hahmot ja kysymykset, lyhyemmät tarinat, kirjainharjoitukset, kirjaintaulut sekä sanaselityslista. Nämä löytyvät Taikasanan materiaalipankista.

Katso Taikasanan esittelyvideo tästä.

Varastossa

Tekijä

Maija Ahtiluoto ja Maiju Mäki

Kuvittaja

Harri Tarkka

Kustantaja

Kehitysvammaliitto ry, Opike

Julkaisuvuosi

2024

Painos

1. painos

Sivumäärä

100

Julkaisumuoto

Pehmeäkantinen kirja, Verkkomateriaali

Tuotenumero

1856

ISBN

978-951-580-804-2

Liitetiedostot

Taikasanan esittely

Taikasanan-esittely.pdf Lataa