Erityistä voimaa -verkkomateriaali

19 €

Kehitysvammaliiton Opike on tuottanut uuden materiaalin tablettilaitteiden hyödyntämiseen toimintakeskuksissa. Erityistä voimaa -materiaali tarjoaa toimintakeskusten työntekijöille tämän päivän lähestymistavan osallistaa kehitysvammaisia henkilöitä yhteiseen työskentelyyn digimaailmassa.
Materiaali sisältää vinkkejä, miten tabletilla voi eri tavoin kertoa esimerkiksi toimintakeskuksen arjesta, juhlasta tai henkilöiden omasta elämästä.

Ohjaajille suunnattu yleiskielinen opas ja ohjevideot esittelevät kuvaamisen, videoinnin, editoinnin, yhteisen elokuvan ja sähköisen kirjan sekä ideoita tablettilaitteilla työskentelyyn. Selkokielinen opas sisältää toimintakeskuksen asiakkaille eri arjen tilanteisiin liittyviä tehtäviä, joiden yhteydessä voi harjoitella tabletin käyttöä.

Erityistä voimaa -materiaali on syntynyt yhteistyönä Opikkeen ja neljän eri toimintakeskuksen kokeilun ja ideoinnin tuloksena.

Kaikki aineisto löytyy verkosta, Opikkeen materiaalipankista, jonne materiaalin ostaja saa tunnuksen. Linkki materiaalipankkiin.

Materiaalipankista pdf-materiaalit voi ladata omalle koneelle ja tulostaa. Ohjevideoita voi puolestaan katsoa materiaalipankissa tai ladata omalle koneelle.

Tekijä

Sakari Kilkki ja Paula Jägerhorn

Kustantaja

Kehitysvammaliitto ry, Opike

Julkaisuvuosi

2023

Tuotenumero

1855

ISBN

978-951-580-812-7

Ilmaiset liitetiedostot

Kuvakortit ideoinnin tueksi

Selkokieliset-kuvakortit.pdf Lataa